My Loving FamilY

My Loving FamilY
Our Mini FamiLY

14 February 2011

.: Jalan2 di Hujung Minggu.:

Selamat Pagi Senin kepada Semua kengKawan. 2 hari cuti cam tak puas jea kan...hihihi..takpe esok kite sambung cuti sehari plak...

Pagi nie mood kerje ai ke laut sket...surat2 masuk dh settle petang jumaat lagi..dan tadi kelulusan kat HRMIS pun ai dah settlekan..so rite now...time tue berInternet plak..hihii..bos pun takde kan..so amik lar mana yang sempat...

ai nak story citer xtvt kami dihujung minggu...tak lar g memana yang happening pun..hanyalah sekitar putrajaya dan jauh sket pun g sri kembangan aje..hahahahhaha...

Pepagi sabtu kami g breakfast kat Mamak sEdap area Mydin...cam biasa aqil makan roti telur sama milo suam... lepas kenyang kami singgah di Mydin jap..mau beli sYampooo yang telah keabisan stok dirumah..sempat lar jugak aqil main car kat mydin tue..then terus je balik umah ... time tu cook for lunch...tengahari tue ai dan papa sesama masak yea..menu kami aritue..ikan kembong bakar, ayam masak kicap dan sayur campur...Nyum..Nyum..sgt2 berselera ok...
Malam plak..actually ada jemputan doa selamat dan bacaan yasin kat umah cc sakdiah kat dengkil ngan umah kawan papa kat P18..but dua2 tempat ai tak g..coz aqil tak sihat..dia batuk dan once lepas minum susu sure dia akan muntah..so papa je yang g doa selamat tue..Oppss..skip citer petang plak...ptg tue kami dok umah aje...coz hujan amatlah lebat...aqil laks tdo lama dari kul 4 ptg - 7 mlm baru bangun...niat dihati nak join jugak gathering geng2 kembar kat taman ...but non ado..Hujan turun lebat...makaNye kami pun tak g tengok konsert dan bunga api kat karnival WOW tue...

ahad laks pepagi mood memasak tiba2 dtg..ai wat bihun goreng tuk my lovely family...then memandangkan semalam kami dok umah aje..maka papa dengan baik hatinye membawa kami g karnival WOW...mmg WOW kata Aqil..coz aqil siap naik bot besor lagi...tak lama pun kat situ..coz cuaca panas ya rabi..then terus g lunch kat Mc'D seri kembangan...ingat nak terus balik jea..tp aqil jerit nak g JayJay...adui lar..kecik2 lagi dah pandai ...so kami singgah ke JJ...dan dah namanye budak cerdik...tau je kemana hala tuju aqil tue..tarik tangan mama ke tempat games...abis disitu..hahahhahahahha...dh penat main games dan mama dan papa berabis wang disitu kami terus balik rumah..dlm car lagi aqil dah tdo...balik rumah ai dan hubby pun turut sama tdo...hahhahaha..jam 5 ptg baru aqil bangun...then papa ajak kami g alamanda plak.. sebenarnya g sana tue ngan satu niat aje...mau g mothercare then beli botol susu MAM tuk aqil...dh lama sebenarnya ai nak bagi aqil pakai botol nie...but selalu je tak jadi..and now beli jugak..tp malangnye aqil tak nak botol tue...adui lar...rugi2..

Malam cam biasa, kemaskan beg sekolah aqil then gosok baju tuk keje...aqil dh tdo..makanye mama pun ngantuk...then kami terus Zzzzzzzzzzz...tue jelah xtxt kami dihujung minggu lepas...dpt spent time ngan family adalah terapi yang amat bernilai dan best Woooooww...

2 comments:

  1. susah nak baca la tulisan camni anum..

    ReplyDelete
  2. awat K sakit mata ker...alamak...nanti ai tukar font lain yea.

    thanks for comment

    ReplyDelete