My Loving FamilY

My Loving FamilY
Our Mini FamiLY

05 January 2010

We all in Kosmo

Actually, event nie, Majlis Anugerah Pemain Pilihan GSN Musim 2009 berlangsung pada 26 Disember 2009, bertempat di Stadium Sultan Ismail Nasiruddin Shah, Kuala Terengganu. Majlis ini bertujuan untuk menyampaikan anugerah Pemain Terbaik pilihan forumer Ganusoccer.net.

We all kebetulan pulak pulang ke terengganu untuk kenduri sambut menantu adik ipor aku, alang alang dah pulang tu, we all join le event nie. tak sangka pulak akan terpampang dalam keratan akhbar kosmo hari nie.

Nie gambar yang udah discan dari keratan akhbar kosmo, walaupun tak jelas mana pun gambar we all, nampak la jugak wajah kita orang.

4 comments:

  1. perghhh kuar paper tue...aqil tue nanti menurun dari bapak die ler yek...ambooi berbaju kurung ayu ler tue...heheheh

    ReplyDelete
  2. hi.. ni mamaDhia... bukak blog gak ni.. tp blog baru.. follow ye...

    ReplyDelete
  3. hi mummy..come visit our little shop http://pinkdanbiru.blogspot.com. see ya!

    ReplyDelete
  4. salam ziarahh..
    wahh kuar paper gitu yee..nnti singgah2 blog sy pula..

    ReplyDelete