My Loving FamilY

My Loving FamilY
Our Mini FamiLY

06 October 2010

Pejam..CeLik...Pejam..Celik..Dah besAr pun ...

issh...mana Aqil Irsyad...
Cakkkk...ni ada pun...


hai semua...



alahai dh besar anak mama ni...Bulan depan 14 Nov 2010 genaplah 2 tahun my lil` hero... sKrg nie aqil dh pandai bercakap..ada je dia nak berkata2..kadang2 puas jugak lar nak menjawab soalan dia..tp mama dan papa hepi bile tengok aqil membesar dengan sihat.
Jgn tak tau..aqil dh pandai pilih baju sendiri ... adakalanyer dia takmau pakai baju yang kita pilih..katanyer tak cantek..huhuhu...
bile dh siap..terus capai spek then ajak.."jom jalan"...
hatimamaberkata : Mama bersyukur dengan adanyer kamu berdua dlm hidup mama





















6 comments:

  1. hadif pon 6 nov ni genap 2 tahun!

    ReplyDelete
  2. tak lama dah tu..kena prepare dari skrg persiapan majlis hari jadi...ehehee

    ReplyDelete
  3. asha : oOppss..jgn dilupakan besday mama 14 Oct nie..ko pun oktober kan..

    Insyaallah..mmg ada plan nak wat besday party tuk aqil..rite now tengah pkir2 kan tarikh,menu dan goodies...

    ReplyDelete
  4. aku lak...28 ogos depan genap 30 tahun...
    owhhh tidakkkkkkkkkkk

    ReplyDelete
  5. izan : adui..ko ni jgnlah ckp camtue..aku baru nak cecah 29thn 14 Oct nie..kasik can lar dulu...

    ReplyDelete