My Loving FamilY

My Loving FamilY
Our Mini FamiLY

04 November 2010

You alwiz be mY Hero

ishhh.. mana plak handset nie..!!!

Lor ... pa handset mama kat papa kan...

Actually tadi time anto aqil kat school mama bagi handset suh papa pegang, last2 mama pun terus terlupa...aduih..rasa tak complete je kalu takde handset ni ye..bukan ada org kol sgt pun..paling2 pun atok aqil sms or papa sayang yang sms..hihihii.tp itulah..dh namanyer sebahagian daripada keperluan kan..so mmg takleh idup lar tanpa handset...

Maka dengan penuh kesayangan dan tanggungjawab papa pun dtg ke opis mama tuk hantar handset..tp sebelum tue papa singgah kat opis mamalyna tuk amik popia...rezeki org katakan...tertinggal handset last2 dpt goodies bag daripada mamalyna..mcm2 ada dlm beg e-tanah tue..hihihi..thanks ye mamalyna...lain kali kasik lar lagi...


diPendekkan story..

papa ttp cam dulu...sentiasa melayan apa kehendak +kerenah mama..hihihi..walaupun terpaksa patah balik tuk bagi handset kan mama je pun..mama sgt2 hargai Nyer...tingat time bercintan dulu..papa sanggup dtg dari putrajaya naik motor semata-mata nak jumpa mama yang dok kat Kg. baru, KL ...papa dtg naik motor jea time tue..time tue mama demam dan tak lalu nak makan..so papa dtg then pick up mama terus ajak g makan bubur kat area kg. baru..korang bayangkan lah bwk motor dari p`jaya ke KL time tue kul 6 ptg..mau tak jem kan..Thanks darling...love you so much..Muah..muah..

mlm ni kita balik ipoh yea..hihihihihi

4 comments:

  1. puji ada makna niiiii... hehehe

    ReplyDelete
  2. maknanyer I L O V E U lar ecah..ko ni ... hihihihi..

    ReplyDelete
  3. echah, betul tu...mentang2 balik ipoh...terus lap u lebih...hehehhe

    ReplyDelete